Barnkalas med chokladtema

Vem tycker inte om choklad? Tror de flesta har en förtjusning över just choklad och att fixa ett barnkalas med chokladtema är nog varje barns dröm, ja kanske inte alla men många. Smaken är ju som sagt olika och det finns ju dom som inte tycker om choklad. Men om du formligen älska choklad så kan vi rekommendera att du fortsätter att läsa, annars får du surfa vidare på sajten och se om något passar dig.Face_Painting

Planering

Som med de flesta kalas så behövs det planering och ett chokladkalas är inte något undantag, det gäller att se till att allt är på plats dagen för kalaset. Är du ute i god tid så har du inget att oroa dig för. Kolla upp så att du har allt hemma gällande dukning och annat där det bland annat säljs partyprylar och allt du behöver till dukning och annat för barnkalaset.

Att äta

Ska det vara chokladtema på festen så självklart så behövs det en chokladtårta, här hittar du ett recept på en grym tårta: Chokladtryffeltårta med hallon. Choklad används ofta till tårtor och efterrätter men om du vill och törs så kan du även hitta matrecept med choklad i. Om du nu inte vill använda något av recepten till ditt barnkalas så kan du ju testa något av dessa någon annan gång.

Att leka

Självfallet så måste det planeras lekar till kalaset och det kanske är så att barnet som fyller år har någon favoritlek som den vill leka på sitt kalas, annars så får du bra tips på lekar från Kalasdags där du bland annat kan hitta lekar som Fotbollskubb, Fisksoppa eller Gissa hur många i burken. Det kan vara bra att ha några lekar i reserv om det skulle behövas eller att någon lek inte fungera så bra.