Att åka på en vinresa

Att åka på en vinresa är en upplevelse utan dess like. Du kan till exempel välja att resa till Frankrike då det finns en mängd goda franska viner. Under en vinresa kan du besöka olika städer och smaka lokala viner tillsammans med vänner eller familj. Även spanska viner är goda och i Spanien kan du dessutom njuta av sol och bad mellan vinprovningarna.

Få hjälp att hitta en passande vinresa

Om du vill åka på vinresa med ett litet sällskap och kunna skräddarsy resan ska du ta en titt på dett. Välj var ni ska åka så fixar arrangören med var ni ska bo, vilka producenter ni ska besöka och var ni ska äta. Du kan välja mellan såväl långa som korta vinresor beroende på hur länge ni kan vara borta och det finns gott om platser att välja mellan.

Vinprovning i Sverige

Vinintresset är stort i Sverige och det är inte ett måste att åka utomlands för att gå på vinprovning. Det finns många svenska platser som erbjuder vinprovningar av utsökta viner. Ni kan med fördel välja en ort en bit ifrån ert hem och passa på att bo på hotell och gå på restaurang när ni ändå är iväg. På så sätt blir det ändå en vinresa fast inom Sverige.