Lite kaffe på maten?

Vi är ett kaffedrickande folk vi svenskar. Vi dricker kaffe till frukost, en kopp på förmiddagsfikat på jobbet. Det blir oftast en kopp kaffe efter lunchen och en kopp till fikat på eftermiddagen. Så klart så tar vi lite kaffe efter maten hemmavid eller på restaurang.

Utbudet av kaffe

I vissa fall så vill gärna ha något till vårt kaffe, andra gånger så dricker vi en slät kopp kaffe och njuter av den. Idag så kan vi köpa hela bönor och mala dessa hemma för att få det resultat som vi vill ha av vårt kaffe. Det finns flera olika typer av kaffebönor att beställa på nätet idag och vi behöver inte åka iväg till någon fysisk butik för att göra detta. Du kanske druckit ett otroligt gott kaffe någonstans och fått veta vilka bönor som använts. Utbudet av kaffe har ökat och vi har alla möjligheter att prova på många olika sorters kaffe idag.

En trevlig samvaro med kaffe

Det är en trevlig samvaro vi har med en kopp kaffe. Det svenska fikat är vida känt och många gånger så kan vi sitta i timtal på ett café för att prata och dricka kaffe. Även hemmavid så ordnar vi gärna kaffe i olika former. Från att ha kokat kaffe, till kaffebryggare. Nu så mal vi gärna vårt egna kaffe med olika kaffebönor och vi kan experimentera med detta för att hitta vår favorit. Vi köper oss kaffemaskiner hem där vi kan skapa espresso och annat gott kaffe. Är man lite bekväm av sig så kan man köpa en kaffemaskin med pod som man bara lägger i och får sig en kopp kaffe.